sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Yhteistoimintaviikon Hiphop-kurssi

 Osallistuimme yhteistoimintaviikolla opistolla järjestettyyn hiphop-kurssiin, jonka vetäjänä toimi dancestakin tuttu Ida Jousmäki.Viikon aikana ryhmässä baunssasi keskimäärin 15 ihmistä joista 4 oli lukiomme oppilaita. Ennakko-odotukset kurssista keskittyivät lähinnä  hiphoppiin ja rankkaan treenaamiseen. Onneksi viikko ei ollut niin rankka etteikö siitä olisi selvitty. Hieman ylimääräisellä työllä saimme perjantain vapaaksi.
  Maanantaina aloittelimme tutustumalla toisiimme, lajiin ja koreografiaan, jota hioimme valmiiksi läpi viikon. Tutuksi tulivat yksittäiset hiphoppiin kuuluvat liikkeet, rytmi ja liikkuminen.
Ensimmäinen päivä oli ikkuna tulevaan viikkoon.
  Tiistaina pääsimme jo tositoimiin. Aamupäivän harjoittelimme lisää liikkeitä ja koreografiaa sekä teimme keskivartalotreeniä. Iltapäivä kului akrobaattisten harjoitteiden parissa. Jokainen uskaltautui edes kokeilemaan kaikkia temppuja -kuperkeikoista kärrynpyöriin ja käsilläseisontaan- , vaikka kaikki eivät täydellisesti onnistuneetkaan. Joukostamme löytyi myös eräs urheilun monilahjakkuus, joka näytti mitä akrobatia todellisuudessa on. Päivän päätteksi loimme pienryhmissä omat koreografiat, jotka sisälsivät hieman juuri oppimiamme akrobaattisia liikkeitä.


  Keskiviikkoaamupäivä sujui samoissa merkeissä kuin tiistain. Iltapäivästä meillä oli hieman rennompaa yhteistä tekemistä, pidimme hauskaa yhdessä erilaisten tutustumis- ja tanssiaiheisten leikkien kanssa. Suosituimmaksi leikiksi nousi niinkutsuttu paparazzi, jossa jokainen menee vuorollaan still -kuvaan aiheen mukaan. Ryhmäkuvamme on muodostettu tällä tapaa.



 Torstaiaamupäivänä koreografiamme oli vihdoin valmis. Ida kuvasi koko tanssin videolle, mutta
yleisön pyynnöstä sitä ei julkaista. Iltapäivä meni leppoisasti hiphop -tietovisan ja videoiden parissa. Tähän oli hyvä päättää onnistunut ja hauska tanssintäyteinen viikko. ( Viikon kruunasi myös opiston maittava ruoka)

-Heidi&Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti